Гра Еквестрія ЭпплДжек: Лікування Ніжки

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія ЭпплДжек: Лікування Ніжки

    Опис Гри:

    У грі Эпплджек Лікує Ніжку розповідається історія про те, як в однієї поні, на честь якої названий гейм, як раз сьогодні День народження. Наша красуня дуже цьому рада, бо це привід для організації самій крутій вечірці в місті. Вона вже знає, кого запросить на захід, ніж буде пригощати і як розважати гостей.

    Перебуваючи в повній радості, Эпплджек стрибала і бігала від щастя. Але робила вона це рівно до того моменту, поки не упаду та не забила ніжку. Тепер дівчинка сидить під деревом і плаче гіркими сльозами, намагаючись привернути до себе увагу. Поні сподівається, що хтось її помітить і прийде на допомогу.

    Благо, добрі друзі завжди є поблизу. Эпплджек була помічена товаришами, які тут же відправили її в спеціальну кінську клініку, де ти працюєш доктором. Отже, для початку оглянь рану. Тому очисти ушкодження за допомогою перекису. Далі ти зможеш застосувати магічний крем, щоб рана зажила як можна швидше. Після цього наклади джгут і ремінь, щоб зафіксувати перелом (якщо, звичайно, має місце бути). Роби все не поспішаючи, щоб не нашкодити ще більше.

    Коли біль поні трохи вщухне, відведи її додому. Нехай красуня відлежиться небагато, адже вечірки, зрештою, ще ніхто не відміняв. Так що дай час відпочити нашої головної героїні. А потім ви разом зможете вибрати плаття для Дня народження.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам