Гра Еквестрія: Турбота про Поні

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Еквестрія: Турбота про Поні

    Опис Гри:

    У грі Турбота про Поні ти зможеш показати себе з боку відповідальності і доброзичливості. Всі люблять маленьких чарівних конячок. Однак далеко не всі замислюються про те, що ці створення потребують не тільки в тому, щоб з ними грали години безперервно. За поні потрібно також доглядати. А цей процес може бути не завжди приємним, тому що конячки і в туалет ходять, і навіть можуть робити якісь дрібні капості (хоч і не зі зла, але все ж), результати яких потрібно прибирати.

    У цій грі ти переміщаєшся на ферму, де мешкає безліч конячок. Як головний доглядач ранчо, на твої плечі лягає відповідальність по догляду за поні. А тут роботи, треба зізнатися, вагон і цілий візок. Конячки завжди повинні бути нагодовані. А ще їх потрібно вигулювати. Ти ж в курсі, що якщо коневі не давати можливість побігати, він захворює і невідомо, чим все це може закінчитися. Також вичищай стійла конячок, щоб тварини завжди перебували в чистоті.

    Ця гра покаже, наскільки відповідальною людиною ти є. А якщо ти не такий, тоді гейм навчить тебе найвищого ступеня відповідальності, тому що тут, хоч це і віртуальний світ, все ніби як у реальному житті. Сподіваємося, ти впораєшся з усіма поставленими завданнями і просто добре проведеш час. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам