Гра Дівчата Еквестрії Поцілунки: Твайлайт і Флеш

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Дівчата Еквестрії Поцілунки: Твайлайт і Флеш

    Опис Гри:

    У грі Твайлайт і Флеш Солодкі Поцілунки твориться суцільна романтика. Адже ти знаєш, що Флеш і Іскорка душі не чують один одного. Хлопці закохалися, і крапка. Так, любов – це така штука, яка раптово може вразити всіх і кожного, і зовсім не знаєш, коли чекати появи цього прекрасного почуття.

    Тим не менше, наші герої ще не готові оголосити про свої стосунки у відкриту. Можливо, вони бояться пристріту або ще чогось. Неважливо. Тому що це їх особиста справа, і ми туди пхати носа не буде. Але ось допомогти їм побути наодинці – чому б і ні?

    Отже, сьогодні солодка парочка сховалася в затишному містечку з метою поцілуватися. Та зробити це потрібно так, щоб ніякі роззяви їх не побачили і, відповідно, щоб їх секрет залишився секретом. Твоє завдання полягає в тому, щоб спостерігати за головними героями. Коли вони почнуть цілуватися, дивись в обидва, щоб на місці не з'являлися сторонні. Як тільки ти помітиш когось, тисни кнопку відразу ж. Це дасть закоханим сигнал зупинитися, і вони просто будуть сидіти один біля одного. А зайві люди, таким чином, нічого не підозрюючи, чи підуть далі. Допоможи голубкам зберегти їх відносини в таємниці!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам