Гра Дівчата Еквестрії: Рок Концерт Поні

    Ігри » Ігри Дівчата з Еквестрії » Гра Дівчата Еквестрії: Рок Концерт Поні

    Опис Гри:

    Гра Рок-Концерт Поні подарує тобі унікальну можливість не тільки побувати в чарівній Эквестрии, але і на власні очі побачити знаменитий рок-концерт, який проходить тут же, в цій країні.

    Поні готуються до майбутнього торжества зі всієї часткою відповідальності, на яку вони здатні. Проте в якийсь момент щось пішло не так. Дівчатка не знають, який наряд їм потрібно підібрати. Можливо, справа в поспіху, а може, наші красуні просто розгубилися з-за обмеженого часу – хто його знає. Потрібно не розбиратися в причинах, а вирішити можливі наслідки такої поведінки. Адже якщо поні не прийдуть на концерт, то і сам концерт не відбудеться.

    Не дай виступу провалитися, ще навіть не розпочавшись! Допоможи дівчатам, та зроби це якомога швидше! Для початку визначся, у що їм одягатися. А далі проведи експрес репетицію. Щоб тобі було легше орієнтуватися, дамо деякі підказки.

    Після запуску гри ти побачиш пульт, а поруч з ним – кнопочки, які мають форму сердець. Щоб почалася музика, тобі потрібно зробити за допомогою натискання мишки на ту чи іншу кнопочку. Щоб записати твір, потрібно клікнути на мікрофон. Таким чином, всі старання рок-групи будуть записані, і потім ти зможеш прослухати записи, щоб зробити певні висновки відносно майбутнього виступу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам