Гра для дітей: Равлик Боб

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Равлик Боб

    Опис Гри:

    Гра Равлик Боб 6 – це небагато, немало, а вже шоста частина знаменитої гри. Напевно тобі вже доводилося стикатися з іншими версіями такого знаменитого гейми. Так що для тебе може бути, що нічого нового і не буде. Однак якщо ти вперше побачив цей гейм, тобі сто відсотків слід почати в неї грати, тому що море емоцій, які ти отримаєш в процесі, будуть просто незабутніми.

    Отже, відома равлик по імені Боб сьогодні перемістився в місто, повністю заблокований снігом. Вічно наш герой потрапляє кудись, і хто знав, що на цей раз це буде повна снігу і холоду місцевість. Передісторія свідчить, що кровожерний містер Грін захопив Санту равликів. Таким чином можна зрозуміти, що ніякого Нового року не буде, якщо ти не врятуєш головного різдвяного персонажа. Ясна річ, що за цю роботу треба взятися тобі разом із містером Равликом Бобом.

    Легко не буде, так що відразу ж приготуйся до неймовірних труднощів. А далі ти побачиш, як ситуація виправитися і все піде як по маслу. Нехай снігу та хуртовини тебе не лякають, адже на шляху дуже багато завдань, які потрібно вирішити для досягнення мети.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам