Гра для дітей: Розмальовка Лисеня

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Розмальовка Лисеня

    Опис Гри:

    Гра Розмальовка дуже мила. Тому що в цій грі тобі доведеться розфарбувати ну дуже милого лисеняти. Якщо ти думаєш, що в тобі живе художник, цей гейм – відмінний варіант застосувати теоретичні знання на практиці. Більш того, ти можеш абсолютно не паритися щодо того, що можна помилитися, адже кожен раз ти можеш скасувати неправильно досконале дію за допомогою лише одного кліка мишки.

    Гра дуже добре підійде самим маленьким художникам-початківцям. З-за простоти зображення, яке потрібно прикрасити, зробити це можуть навіть малюки. У лисенке, як відомо, переважає жовтий колір, так що дитина не помилиться. Але, якщо фантазія розігралася, звичайно, можна перетворити героя і блакитного, зеленого і фіолетового – як душі завгодно.

    Керування грою неймовірно просте. Щоб прикрасити той чи інший елемент, достатньо лише підвести курсор мишки на потрібний колір, який розміщується на панелі. А потім перенести цей відтінок на фрагмент, який повинен бути пофарбований. Все просто і легко! Озбройся терпінням, фантазією і вперед! Бажаємо, щоб твій малюнок вийшов найкращим, яскравим і барвистим! В кінці картинку можна зберегти на комп'ютер, роздрукувати, повісити на стінку і щодня милуватися своїм творінням, а також дивувати їм рідних і близьких.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам