Гра для дітей: Бен 10 склади і стріляй

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Бен 10 склади і стріляй

    Опис Гри:

    Гра Бен 10 Складай і Стріляй являє собою непоганий гейм. В принципі, така іграшка не може не вселяти довіри, тому що в якості головного персонажа виступає сам Бен 10, відомий персонаж у віртуальному просторі.

    Які ж пригоди чекають хлопця сьогодні? Читай далі, і ти про все дізнаєшся по порядку. Отже, планета Земля атакована НЛОшниками. Літаючі тарілки приземляються на планету чи не кожну секунду. Зрозуміло справа, що нічого доброго від них чекати не варто – інопланетяни вирішили захопити Землю. Бен 10 виступає за захист цілого людства.

    Для того щоб виступити проти представників неземних цивілізацій, Бен 10 запасся спеціальним зброєю, яке допоможе впоратися з прибульцями на раз, два, три. Але щоб навчитися користуватися зброєю, потрібно ще як розкинути мізками. Кожен постріл – це результат додавання. Якщо ти сильний в математиці, гра не складе особливих труднощів для тебе. Якщо ж ні, що ж, це – унікальний шанс осягнути глибини цариці наук, граючи.

    Для здійснення пострілу тобі необхідно пригадати правила складання. Потрібно дізнатися суму, яка прописана на прицілі, і лише потім стріляти. Але постріл буде вірним тільки в тому випадку, якщо сума математичної операції вийде правильною. Інакше добра не жди, бо тарілки з арміями інопланетян все прибувають і прибувають на Землю. Тому, хоч поспішає і треба, намагайся діяти обдумано, щоб не робити непотрібні постріли. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам