Гра для дітей: Тиждень Фруктів

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Тиждень Фруктів

    Опис Гри:

    Гра Тиждень Фруктів гранично весела. Історія розповідає, що на якійсь планеті проживає садівник, він дуже добрий малий. І ось настав момент ікс – потрібно збирати урожай, якого в цьому році більш ніж достатньо. Разом з тим садівник прийшов у відчай, що межує з панікою, адже він зовсім один, більше нікому допомогти бідному герою. І в якості помічника на горизонті з'являєшся ти, так що починай!

    Отже, почни з того, щоб зібрати весь урожай з яблучних дерев. А далі поступово переходить до інших фруктів. Зверни увагу, що чим більше врожаю ти збереш, тим кращі бонуси в якості очок отримаєш. А в кінці гри, хто знає, можливо, добрий садівник пригостить тебе смачними фруктами.

    В процесі збору врожаю над твоєю головою іноді буде з'являтися літаюча тарілка. Ось тільки не варто боятися цього апарату, тому що НЛО в даному випадку абсолютно не представляє собою якусь небезпеку. Навпаки – літаюча тарілка час від часу буде викидати на поверхню бонуси, збирай їх, щоб подвоїти накопичені бали за виконану роботу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам