Гра для дітей: Пекло

    Ігри » Ігри для дітей » Гра для дітей: Пекло

    Опис Гри:

    Перед тобою – гра Пекло. Тільки не думай, що зараз ти опинишся в пеклі. Зовсім ні. Краще проведи паралель, і відповідай на питання – яка з існуючих робіт тобі нагадує найбільше пекло? Правильно – робота пожежника. Це небезпека чи не кожен день, тому всі пожежники – це сміливі і відважні хлопці.

    Коли ти почнеш грати, ти зрозумієш, через які небезпеки щодня проходять пожежники. Ти будеш проживати робочий день пожежника постійно, причому регулярно складність боротьби зі стихією буде тільки збільшуватися. Цілком можливо, що до того моменту ти навчишся справлятися з вогнем на раз, два, три.

    Герой, який складе тобі компанію в цій грі, загасив вже не одна пожежа, тому з ним тобі не повинно бути страшно. Він – справжній професіонал своєї справи. Але тобі доведеться вносити нововведення в процес. Так, подумай гарненько, може, ти винайдеш новий метод боротьби з вогнем? Хто знає. Головне, працюй на результат, постійно розширюй здібності головного персонажа і готуйся до того, що чим далі, тим складніше буде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам