Гра Бійки на мечах: Кунг Фу Кролики!!

    Ігри » Ігри Бійки » Гра Бійки на мечах: Кунг Фу Кролики!!
    Оцінка: 696 очок, Голосів: 170

    Опис Гри:

    Плюшеві звірята добрі і пухнасті кролики взялися за мечі. Вам доведеться захистити місто кроликів від іногородніх завойовників у грі Бійки на мечах: Кунг Фу Кролики.

    Броньовані носороги і лучники собаки, так і намагаються знищити нашого головного персонажа. Але наш маленький кролик нагострив лезо меча і готовий вбити нахабних завойовників свого маленького князівства.

    Ще не так давно він був маленький і пухнастий, а зараз перетворився в справжнього воїна, який вміє добре володіти мечем і щитом проти кровожерливих ворогів, які хочуть панувати в його улюбленому маленькому князівстві. Наш воїн кролик в грі бійки з мечами готовий дати гідну відсіч всім кривдникам, які позбавили його спокійного і безтурботного життя.

    Його колишня захопленість спортивним фехтуванням перетворилися в неоціненний обов'язок перед Батьківщиною, так як середньовічні завойовники не зрозуміли простої прописної істини: хто на кролика піде, той від кролика загине, така ж інтерпретація даного правила застосовна і до меча.

    Тому у нашого кролика єдина надія звільнити своє князівство і свою маленьке селище закладена в умінні користуватися мечем і щитом у Вашому вмілому управлінні з клавіатури. Також в цю гру про бійки на мечах можна грати в двох, варто підключити режим мультиплеєра.

    Управління в грі Бійки на мечах: Кунг Фу кролики

    1) WASD - пересування головним персонажем по ігровому полю

    2) J - нанесення удару мечем

    3) K - стрибок

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам