Гра ДрагонБол: Бійка з кабанами!!

    Ігри » Ігри Бійки » Гра ДрагонБол: Бійка з кабанами!!
    Оцінка: 595 очок, Голосів: 149

    Опис Гри:

    Розім'яти кулаки об свинячу морду, використовуючи не тільки свої кулаки, але і залп вогняних куль Ви зможете в флеш грі ДрагонБол: Бійка з кабанами.

    Ви граєте за маленького, але дуже сміливого хлопчика, який є воїном племені драконів і володіє спеціальними здібностями пробудженими вогняною стихією у вигляді вогняних куль, які він здатний направляти у своїх супротивників.

    Бійка з кабанами або кабаноподібними воїнами древня битва за спокійне існування на рідній землі. Кабани, як відомо, нахабні і брудні створіння, які людиноподібному образі стають ще більш мерзенними, ну а з мечем у руках, так і взагалі безсовісними створіннями, які так і норовлять зробити що-небудь погане для своїх миролюбних сусідів.

    Можна назвати цю бійку між тваринами і маленьким сміливим чоловічком, який наважився захищати свій рідний куточок від нахабних п'ятаків свиноподібних морд.

    Гра Драгонбол бійка з кабанами доступна, як в одиночному, так і в режимі мультиплеєра. Тобто можна помститись в бійці кабанів одному, або зайнятися свиноподібними створіннями з допомогою дружнього джойстика в грі.

    Управління в грі Драгонбол бійка з кабанами

    Для першого гравця управління це поєднання клавіш WASD і UIOJKL для здійснення атаки

    Для другого гравця в режимі мультиплеєра це стрілки і клавіші цифрової клавіатури 123456

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам