Гра Дракони: Дикі Небеса

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Дракони: Дикі Небеса

    Опис Гри:

    Гра Драконьи Дикі небеса – це крута іграшка, де ти зможеш грати як в якості зареєстрованого геймера, так і в якості звичайного гостя. Перед тобою відкриваються широкі можливості. Час, проведений в даній іграшці, стане незабутньою, в цьому можеш не сумніватися.

    Для початку тобі доведеться навчитися керувати таким собі своєрідним транспортом – драконом. Щоб у тебе все вийшло з першого разу, радимо потренуватися, як слід, і тільки потім приступати до великої гри. Спеціально для цієї мети грою передбачений тренувальний режим, де ти зможеш отримати необхідні навички та вміння. Тому що водити драконом не так і просто, як може здатися на перший раз.

    Ну, а далі починається найцікавіше. Дракон – це твій віртуальний друг. Як і будь-яка інша тварина, дракон постійно вимагає догляду і турботи. Тому не забувай годувати нашого персонажа, давати йому час для відпочинку і взагалі, стань для дракона найкращим у світі товаришем. А потім, коли ви по-справжньому подружіться, ти зможеш отримувати від гейми завдання і сміливо братися за їх виконання.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам