Гра Одягни Милого Дракона

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Одягни Милого Дракона

    Опис Гри:

    Гра Милий Дракон розповість тобі історію, в якій зовсім не потрібно когось вбивати, вбивати або робити що-то в цьому роді. Ні, ця іграшка добра, хороша і, що найголовніше, стильна. Бо тут тобі доведеться нарядити дракошу за останньою модою.

    Дракону щось бахнуло в голову, і він раптом захотів стати найкрасивішим істотою на всьому білому світі. Для цього тобі потрібно підібрати гарне вбрання головному герою. Це може бути що завгодно – в грі є достатньо можливостей, щоб зробити все як годиться.

    Але не забувай і про гігієнічних процедурах. Зверни увагу на зуби і нігті дракона, можливо, вони мають потребу в чищенні. Комбінуючи різні образи, у тебе на виході вийде наймиліший дракон, з якими ти обов'язково потоваришувати. Так що вмикай фантазію і роби все на совість! Після проходження таких випробувань ти завжди можеш зберегти зображення на робочий стіл, а потім, за бажанням, роздрукувати його. Не варто обмежуватися створенням одного образу – постійно вдосконалюй свої навички за напрямом фешн, повір, вони тобі обов'язково знадобляться в реальному житті. Удачі тобі в освоєнні азів моди!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам