Гра Втечи від Дракона

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Втечи від Дракона
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Ти добре бігаєш? Якщо так, то чому б тобі не спробувати гру Бігун в Замку? У цій чудовій грі ти будеш весь час гнати, що є сили, бо іншого вибору тут не надається. Адже тебе по п'ятах наздоганяє злий і страшний дракон, що намагатиметься з'їсти тебе на найближчий вечерю.

    Перед стартом гри подумай гарненько, за кого ти б хотів виступати. Так, на вибір надається два персонажа – лицар і лучник. Потім починай. Отже, ти потрапиш в страшне місце, де дуже багато заплутаних лабіринтів. Всі приміщення являє собою не що інше як лабіринт, що значно погіршує твоє становище. Перешкоди, які будуть потрапляти на шляху, дуже підступні, бо догодити в якусь пастку дуже просто. Не допусти цього! Тобі треба бігати, стрибати, ухилятися, словом здійснювати ті чи інші дії в залежності від ситуації.

    Цікаво, чи вдасться тобі залишити дракона з носом? Ми це дізнаємося тільки по міру проходження гри. Починай прямо зараз, і ти побачиш, як все просто і складно водночас. Головне, не попадайся на очі цьому монстрові, тому що наслідки можуть бути від такої зустрічі самими неприємними.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам