Гра Евер Афтер Хай Одевалка: Стиль Браєр Б'юті

    Ігри » Ігри Евер Афтер Хай » Гра Евер Афтер Хай Одевалка: Стиль Браєр Б'юті

    Опис Гри:

    Гра Чарівний Стиль Браєр Б'юті розповість тобі про Сплячої Красуні дочки. Слід зазначити, що дівчинка вся пішла в маму. Їй передалися витончені риси обличчя матері, її краса і елегантність. Це добре, однак не можна сказати, що інші учениці школи Монстер Хай неймовірно заздрять нашій красуні.

    Однак бідна Браєр Б'юті не бажає залишатися осторонь. Чого тільки не робить дівчина, щоб інші дівчата прийняли її в свою компанію. Тепер наша героїня взагалі пішла на відчайдушний крок. Вона організувала на території школи ательє, де пропонується іншим ученицям пошиття одягу за помірними цінами. Більш того, Браєр запропонувала всім бажаючим взяти участь у створенні пари-трійки модних нарядів. Ти також приймеш участь в цьому процесі.

    Отже, тобі пощастило, тому що ти опинилася на самому початку зародження шоу-руму. Точніше кажучи, саме сьогодні відбудеться відкриття, а разом з ним і модний показ. Однак для того, щоб подивитися на результати роботи дівчаток Монстер Хай, спершу доведеться докласти чималих зусиль. Твоє завдання полягає в тому, щоб покликати на допомогу всю свою уважність і починати діяти.

    Після запуску гри ти побачиш манекена, одягненого в самий модний і крутий наряд. Гарненько запам'ятай одяг, в яку нарядили ляльку. Тому що по закінченню декількох секунд манекен зникне, а його місце займе інший манекен, голий. Тобі потрібно повторити побачений тільки що образ. Вибери серед безлічі запропонованих речей саме ті, які були на манекені, і тоді ти зробиш все правильно і будеш допущена на модний показ.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам