Гра Фіксики: Кодовий Замок

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Кодовий Замок

    Опис Гри:

    Провести цілий день разом з фиксиками – що може бути краще? Адже це навіть крутіше, ніж дивитися добу безперервно мультфільм. А все тому, що мульт можна дивитися, та й тільки, і зовсім інша справа, коли ти причетний до дії, яка розгортається на екрані комп'ютера. Ти ніби стаєш частиною цієї історії. Так що приєднуйся – буде весело!

    Отже, сьогодні ти будеш грати разом з Дедусом. Цей хлопець дуже розумний, тому використовуй його знання по-максимуму, щоб набратися Дедуса досвіду. Сьогоднішня гра цілком і повністю присвячена кодовим замком. У процесі гри ти дізнаєшся багато нового і корисного для себе. Наприклад, щоб відкрити закодований замок, спершу потрібно запам'ятати кілька цифр, які є ключем. Але спочатку ти ці цифри повинен почути.

    Механізм гри полягає в наступному. Почув цифри? От і добре – тепер намагайся запам'ятати їх, тому що найближчим часом тобі доведеться відновити в пам'яті почуте і набрати ці цифри на кодовому замку. Замок відкриється тільки в тому випадку, якщо ти правильно запам'ятала і набрав потрібні цифри. Таким чином, гра подарує тобі не тільки відмінне проведення часу, але і поліпшить твою пам'ять.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам