Гра Фіксики: Мильні Бульбашки

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Мильні Бульбашки

    Опис Гри:

    Гра створена спеціально для любителів фиксиков, хоча не тільки тому, що цікавий сюжет, якісна графіка і веселе дійство, що розгортається на екрані, навряд чи зможе залишити байдужим будь-якого геймера, навіть вже дорослої людини. Фішка гейми полягає в його захопливості. Будь упевнений, що процес затягне тебе настільки, що ти будеш повертатися сюди знову і знову за черговою порцією позитиву і заряду бадьорості на цілий день.

    Дії гейми розгортаються у ванній кімнаті Дим Димыча. Хлопчик дуже любить приймати ванни, і сьогоднішній день не став винятком. Отже, ти у ванній, де повним-повнісінько мильних бульбашок – можеш уявити собі таке блаженство? Тепер тобі доведеться стежити за кожним міхуром, щоб луснути його. Головне – працювати швидко, щоб ні один кулька не вислизнув від тебе.

    Крім відмінного відпочинку ти також знайдеш багато корисного для себе. Наприклад, у процесі гри ти дізнаєшся, що потрібно зробити, щоб мильна бульбашка не лопул в руках. Деякі бульбашки не порожні – всередині можна побачити іграшки. Всі вони – найулюбленіші іграшки Дім Димыча, без яких він ніколи не може нормально помитися. Тепер тобі зрозуміло, для чого потрібно ловити бульбашки? Правильно – щоб іграшки хлопчика не втекли від нього.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам