Гра Фіксики: Лінії

    Ігри » Ігри Фіксики » Гра Фіксики: Лінії

    Опис Гри:

    Сьогодні ти будеш вчитися, вчитися і ще раз вчитися. Але ми тобі не пропонуємо звичайний шкільний урок. Сьогодні буде весело, тому що в якості вчителя виступає Сімка. А ти будеш перебувати в класі разом з іншими фиксиками, які сьогодні вивчають схеми і лінії. Дуже важливо знати, як з'єднати між собою лінії, щоб в результаті отримати відремонтований предмет. Сімка знає, як це можна зробити найбільш оптимальним чином. Більш того, вона готова розповісти про це тобі. Так що приєднуйся та отримуй чергову порцію нових знань!

    Гра Фиксики Лінії потренує твою уважність. Після запуску гейми ти побачиш дві схеми. Тобі доведеться вивчити їх, тому що завдання полягає у їх порівнянні. На перший погляд, схеми однакові. Так, вони схожі, однак тут є і свої відмінності. На одній схемі є зайві лінії, а на другий, відповідно, помічається недолік ліній. Тобі доведеться визначити всі ці моменти і дати правильні відповіді.

    Коли ти помітиш, яких ліній не вистачає, потрібно озброїтися олівцем і домалювати їх. Тоді картинки будуть однаковими. Щоб намалювати лінію, потрібно натиснути на точки, які треба з'єднати. Чим більше схем ти намалюєш, тим більш складними і хитромудрими будуть наступні малюнки. З підвищенням рівня складності гри також поліпшується і твоя уважність. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам