Гра Флэппи Берд на Новий Рік

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флэппи Берд на Новий Рік

    Опис Гри:

    Хочеш новорічний настрій отримати за кілька секунд? Так? Тоді швидше починай гру Мінливе Різдво! У головній ролі гейми виступає Санта Клаус, який потребує твоєї допомоги так сильно, як ніколи раніше.

    Справа в тому, що якщо ти не вступиш у гейм, всі діти можуть залишитися на Новий рік без подарунків. Тому що Санта застряг десь у лісі. Плюс до цього зима видалася дуже сніжною, так що наш герой не може жодного кроку зробити наперед назустріч дітям. Сантал Клаус бігає і стрибає, однак сам у нього нічого не виходить.

    Тобі потрібно допомогти Санте. Для цього потрібно просто озброїтися мишкою і направляти його в потрібну сторону. Дивись, щоб у процесі гри наш герой не впав, тому що він може поранитися, і тоді взагалі можна забути про відправлення подарунків дітям. Те ж саме стосується і інших героїв гри. Разом з Сантою в нехай отруївся і милий ельф, і його друзі-олені, а ще чоловік, тіло якого зроблено з пряника, так і сніговик на додачу. Вся ця компанія повинна в цілості й схоронності вибратися з лісу, щоб здійснити свою благу місію – доставити подарунки всім слухняним діткам планети напередодні Різдва.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам