Гра Флэппи Берд: Літаючий Ніндзя Сюрікени

    Ігри » Ігри Флеппі Берд » Гра Флэппи Берд: Літаючий Ніндзя Сюрікени

    Опис Гри:

    У грі Сюрікени ти побачиш багато схожестей з геймом, який називається флэппи берд. Так, це саме та іграшка, в якій від гравця потрібно провести пташку крізь всі прикрощі і негаразди, які тільки будуть зустрічатися на її шляху. Однак далеко не все тут відбувається так само, як у згаданій грі. Щоб дізнатися відмінності, читай далі, де все детально розписано.

    Отже, в якості головного героя ти тут не зустрінеш пташку, бо її місце займає ніндзя. Але правила гри залишаються незмінними. Персонажу так само доведеться ухилятися від різноманітних перешкод. До речі, в ролі перешкод труби тут замінені на піки і шипи. А ще будуть зустрічатися різні представники нечистої сили та інші вороги.

    Якщо говорити коротко, то тобі потрібно, по-перше, минути всі перешкоди. По-друге, вбивати на шляху ворогів з допомогою рукопашного бою, а також можливості розставляти вибухівку. І, по-третє, потрібно у що б то не стало довести героя до кінцевої точки, адже тільки в цьому випадку гра буде вважатися успішно закінченою. Управління геймом неймовірно просте і полягає всього лише в натискання мишки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам