Гра Форсаж 2: Нічний рейсінг

    Ігри » Ігри Форсаж » Гра Форсаж 2: Нічний рейсінг
    Оцінка: 1584 очок, Голосів: 371

    Опис Гри:

    Що може зрівнятись за гостротою відчуттів з швидкою їздою по нічному місту, дороги якого з настанням темряви перетворились на ідеальний трек? Відчуй себе героєм улюбленого фільму «Форсаж» у нашій новій грі!

    Разом з ще трьома вірними друзями ти зможеш перевірити свій талант стрітрейсера. Нічна поїздка по сплячому місту на граничній швидкості з неймовірною зневагою до правил руху та громадського спокою - саме те, що тобі потрібно для хорошого струсу. Трек не дуже довгий, так що ти зможеш пройти не одне коло, перш ніж настане світанок.

    Твоїми суперниками будуть твої друзі. Машини, на яких необхідно зробити заїзд, відрізняються виключно кольором, всі технічні характеристики автомобілів збігаються. Так що в цій гонці вже точно переможе самий вправний гонщик! Будь обережний і неймовірно уважним, адже на граничній швидкості дуже легко зіскочити з треку. Тобі пощастить, якщо ти опинишся на узбіччі, де сильно сповільнюється рух. Ти всього лише втратиш деякий час. Набагато гірше зовсім зійти з треку в разі аварії. Оцінювати ситуацію тобі допоможе карта, на якій буде відмічено положення машин.

    Удачі тобі на дорозі! З такими сильними суперниками вона, безумовно, знадобиться.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам