Гра гонки з прибульцями на двох

    Ігри » Ігри гонки на двох від Мульт сімейки » Гра гонки з прибульцями на двох
    Оцінка: 228 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Галактика, прибульці, Земля – який зв'язок між усіма цими словами? А зв'язок тут на обличчя, тому що НЛОшники захотіли у що б то не стало завоювати планету. Але для початку представники інопланетних цивілізацій вирішили розважитися як слід. З цією метою були організовані гонки.

    Відразу зазначимо, що грати можна удвох. Тому якщо у тебе є бажання позмагатися з реальною людиною, не бачимо причин, щоб відмовляти собі в цьому задоволенні. Ах так, мало не забули уточнити, що гонки відбуваються на тарілках. Так що для початку вибери НЛОшника, який би управляв своїм транспортним засобом. Гра розроблена у 3-Де – так що у тебе буде відчуття, ніби ти й справді бороздишь космічні простори.

    Зверни увагу, що за боки траси розставлені спеціальні перилли – ці пристосування відіграють дуже важливу роль. З допомогою перил ти не впадеш з траси. Однак торкатися до них не можна, так як тарілка почне рухатися більш повільно, і ти напевно доберешся до фінішу чи не самим останнім. А ти повинен переслідувати протилежну мету – здобути перемогу у що б то не стало.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам