Гра Спанч Боб гонки: Божевільне тренування!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Спанч Боб гонки: Божевільне тренування!
    Оцінка: 2414 очок, Голосів: 561

    Опис Гри:

    «Спанч Боб гонки: Божевільне тренування» - гра про те, як Губка Боб готується складати іспит з водіння.

    Губку Боба обожнюють всі, навіть дорослі! Він є ідеальним кумиром для багатьох поколінь. Губка не відрізняється високим інтелектом, у нього немає видатних талантів, немає і феноменальної зовнішності. У чому ж тоді секрет його успіху?

    Він заслужив славу своєю щирістю, дружелюбністю і готовністю допомагати. Значить, ці якості все ж цінуються у нашому світі! Але його характер дещо інфантильний, дитячий. Тому з ним деколи трапляються погані ситуації. Важкі завдання чомусь завжди скидають саме на Губку Боба, але йому не досягти навіть самих елементарних цілей. Наприклад, він дуже хоче мати водійські права, щоб впевнено сидіти за кермом авто. Але прав у нього немає.

    Спанч Бобу дуже важко дається водіння. Не допомагають навіть уроки в автошколі, іспити він неодмінно провалює. Правила він не може запам'ятати через власну безпечність, бо порушує їх при водінні. Аварії трапляються з ним через кожні 100 метрів. Інспектори навіть бояться приймати в нього іспити з водіння.

    Геймплей

    Спанч Бобу поставили умову: у нього приймуть ще один іспит на отримання водійських прав, якщо він проїде декілька кіл навчального автодрому. Губка Боб вже переживає і розуміє, що йому не впоратись. Тому він просить допомоги у тебе як у досвідченого водія. Як можна відмовити цьому милому створінню?

    Швидше сідай за кермо навчальної машини і їдь на автодром! Кола не такі вже рівні, вони звиваються, наче змії. Звичайно ж, Губці Бобу було б дуже важко без тебе. Потрібно не просто їхати, а захоплювати бонуси, які будуть потрапляти на шляху. Ти повинен максимізувати фінальний ігровий рахунок. Це допоможе Губці Бобу здобути симпатію інструкторів на екзамені.

    Щоб вийти на новий рівень, ти повинен зібрати певну кількість бонусних очок за коло. На кожному рівні бонуси будуть виглядати по-різному. На першому рівні ти будеш збирати равликів Геррі, яких у підсумку має бути мінімум 130. На другому рівні необхідні зоряні рибки - мінімум 80. А, щоб перейти на четвертий, тобі потрібно буде зібрати 95 морських зірок Патриків. У віконці знизу ти бачиш дійсну кількість бонусів, які ти зібрав, на дану секунду. Також можна в будь-який момент побачити і номер кола, на якому ти знаходишся.

    На трасі є не тільки бонуси, але і сяючі кола. Їх потрібно збирати, тому що такі кола дають турбо-режим для твого авто. Це означає, що машина поїде набагато швидше.

    Кожен рівень - це проїзд траси кілька разів. Щоб тобі було трохи простіше на такій складній трасі, дивись на стрілочки. Це радники правильного шляху.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам