Гра Класичні гонки на виживання: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Гонки » Гра Класичні гонки на виживання: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 4583 очок, Голосів: 1046

    Опис Гри:

    Класичні треки - твої улюблені? Тоді гра «Класичні гонки на виживання» принесе тобі море задоволення та адреналіну.

    Гонки - самий цікавий спорт. З цим не посперечаєшся. Звичайно, є любителі шахів або шашок. Але погодься, що це не зовсім спорт. Інша справа гонки! За ними круто спостерігати, але ще цікавіше - самому ганятись з суперниками. Щоб бути гонщиком в реальному житті, цьому треба присвятити багато часу, а також вкласти величезну кількість фінансових коштів. Але купувати своє авто тобі не потрібно, якщо ти сидиш за комп'ютером. Відмінні ігри-гонки занурюють у віртуальну реальність, і ти вже живеш іншим життям - життям свого комп'ютерного героя. Вік тут не стане перешкодою. Досить просто встановити флеш-плеєр, і можна сміливо натискати на кнопку Старт.

    Геймплей

    На гоночному треку безліч автомобілів воює за звання короля швидкості. Ти готовий стати переможцем? Тобі потрібно буде мати достатні водійські навички, вміло заходити в повороти, уникати зіткнення з перегородками і стінами.

    Суперники будуть тебе обганяти, а деякі стирчатимуть ззаду. Але на задніх ти не орієнтуєшся, правда? Тобі потрібно бути в лідерах! Тому тисни на газ! Варто тільки раз відстати, і ти вже програв. Тобі пощастило - швидкість твого боліда краще, ніж у противників. Тому важливо акуратно водити, і ти обов'язково займеш перше місце в цій гонці.

    Якщо ти вріжешся в мотлох, то будеш тягнути за собою сміття і ящики. Це загальмує твій болід. Краще об'їжджати все зайве на треку. Якщо відчуваєш, що втрачаєш позиції, застосовуй турбо-прискорення. Краще включати їх не на поворотах, бо можеш не вписатися і врізатися в стінку.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам