Гра Готуємо їжу: Яблучний пиріг!

    Оцінка: 847 очок, Голосів: 207

    Опис Гри:

    Що може бути прекрасніше, смачніше і корисно для вашого здоров'я, як приготування ягідного смачного пирога з пісочного тіста? Тільки такий же пиріг, який приготовлений своїми власними руками і з великою любов'ю.

    Запрошуємо вас відвідати нашу чергову онлайн гру з кулінарного майстер-класу з приготування смачних кулінарних рецептів - "Готуємо їжу: Яблучний пиріг".

    В нашій грі вам відведена роль справжнього кулінарного професіонала, який буде готувати смачний яблучний пиріг.

    У вашому розпорядженні будуть всі необхідні продукти для приготування цього кулінарного рецепту. На столі ви можете знайти всі необхідні продукти, включаючи свіжі ягоди і збиті вершки.

    Вашим основним завданням у нашій грі є дуже уважне слідування за інструкціями-підказками, які будуть з'являтися у вас не екрані і робити все те, що написано в цих підказках.

    Завдання зовсім не складне як могло б здатися на перший погляд. Про це того варте. Адже результатом гри буде чудовий і дуже корисний яблучний пиріг.

    А пройшовши нашу онлайн кулінарію ви з легкістю можете використовувати цей рецепт на вашій кухні і він може поповнити вашу кулінарну книгу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам