Гра Управління чайним рестораном: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Готуємо Їжу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Управління чайним рестораном: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 981 очок, Голосів: 236

    Опис Гри:

    Обслуговування клієнтів в ресторані - це дуже важливий етап ресторанного бізнесу. А коли ви обслуговуєте клієнтів, необхідно постійно стежити за тим, щоб ніхто не пішов з вашого ресторану голодним.

    Пропонуємо вам зіграти в нашу нову дуже цікаву і барвисту гру "Управління чайним рестораном".

    Вам належить приймати клієнтів і направляти їх за вільні столики, які є у вашому закладі, і коли вони визначиться зі своїм вибором, вам необхідно прийняти у них замовлення. Коли ви побачите, що ваша клієнтка дівчина вже готова зробити вам замовлення, вам необхідно клікнути на вашій стійці замовлене блюдо і поспішіть віднести замовлення вашому клієнту.

    І пам'ятайте, що вам потрібно поквапитися, адже голодні клієнти не люблять чекати і вони дуже злі і роздратовані.

    Якщо раптом ваша клієнтка буде чекати своє замовлення дуже довгий час на будь-якій із стадій виконання замовлення, вона поступово буде починати злитися і через деякий час взагалі піде з вашого ресторану не зробивши своє замовлення і відповідно не залишивши вам ні грошей ні ваших зароблених чайових. І в такому випадку ви ризикуєте залишитися без прибутку!

    Ми віримо в те, що граючи в нашу гру "Управління чайним рестораном" у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам