Гра Готуємо вишукану пасту: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Готуємо Їжу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Готуємо вишукану пасту: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1256 очок, Голосів: 295

    Опис Гри:

    Станьте справжнім кулінарним гуру італійської кухні разом з нашою захоплюючою і дуже барвистою кулінарною грою "Готуємо вишукану пасту".

    Паста - це не просто знамените блюдо середземноморської кухні, але це справжня візитна картка Італії. Це блюдо важливо вміти правильно готувати, і це повинна вміти робити кожна італійська справжня господиня, яка любить свого чоловіка балувати смачними національними стравами.

    І якщо ви хочете навчитися в майбутньому готувати і стати відмінним кулінаром, вам просто необхідно навчитися готувати наш новий кулінарний рецепт з нашої нової гри "Готуємо вишукану пасту".

    Вам варто уважно дотримуватися всіх інструкцій гри, і ви швидко навчитеся готувати найпопулярнішу і вишукану пасту в світі! У нашій грі "Готуємо вишукану пасту" ви будете користуватися мишкою для того щоб перетягувати продукти, а потім ви зможете подати власноруч приготовану піцу на загальний огляд.

    Ми впевнені що у вас обов'язково вийде приготувати смачну пасту в нашій грі "Готуємо вишукану пасту", а потім використовувати ці навички для приготування пасти на вашій реальній кухні для ваших улюблених родичів і друзів. Впевнені - вони будуть в захваті від ваших кулінарних здібностей.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам