Гра Кішки: Одягалка Анжели

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки: Одягалка Анжели
    Оцінка: 883 очок, Голосів: 216

    Опис Гри:

    Одягалка Анжели

    Коли вибір дуже великий, то складно ось так одразу вибрати собі гру хоча б на один вечір. Зазвичай ми прислухаємося до того, що радять подружки. Так от, ми зараз по секрету розповімо тобі про не просто добру, а мегаклассную гру для дівчаток. Це гра Одягалка Анжели. Наряджати ляльок та різних тварин в приголомшливі вбрання - це завжди весело, а вже якщо героїня гри Одягалка Анжели така відома модниця, то підбирати гардероб стає удвічі веселіше! Якщо ти ще не знайома з цією чарівною кішкою на ім'я Анжела, то давай швидше знайомиться!

    Ця кішечка на світі любить дві речі: бути красивою і спілкуватися з друзями. Тому нарядів у неї в шафі точно чимало, причому самих модних! Кішка Анжела живе не де-небудь, а в самому центрі модної столиці Франції - Парижі. Кожен день вона вбирається, припудрює носик і йде гуляти по красивим паризькими вулицями. Вона дивиться різні архітектурні і природні пам'ятки, зустрічає старих друзів і знайомиться з новими! Тому їй просто необхідно постійно виглядати чудово! А в цьому, у грі одягалка Анжели, кішечці допоможеш саме ти.

    Запускай гру і ставай крутим паризьким стилістом. Підбирай пухнастій героїні вбрання, а до них не забувай і аксесуари: капелюх, парасолька, чобітки, черевички, сумочки, все що завгодно, на твій особистий смак. Не забудь включити музику в грі, натиснувши на значок у верхньому правому куті екрану. Може бути, на створення сміливих і яскравих образів Анжели тебе надихне музика?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам