Гра Кішки: Симпатичні кішечки

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки: Симпатичні кішечки
    Оцінка: 436 очок, Голосів: 107

    Опис Гри:

    Симпатичні кішечки

    Навіть представниці сімейства котячих мріють виглядати просто сліпуче, як королеви краси на конкурсах. У грі Симпатичні кішечки героїні дуже схожі на претенденток конкурсу краси. Вони вже озброїлися відмінним настроєм, навчилися сяючій посмішці і по-котячому граціозній ході. Залишилося тільки витерпіти останні косметичні процедури. І простим умиванням тут не обійдешся! Адже потрібно і нафарбуватися, як слід, і зачіску зробити, шерсть пригладити.

    І у всіх цих процедурах пухнасті красуні покладаються тільки на тебе! В першу чергу потрібно буде вибрати одну з кішечок у грі Симпатичні кішечки. Всі вони - прекрасні, але вибирай ту, що тобі сподобається більше, ту, що, як тобі здається, на тебе схожа! Вибрала? Відмінно. А тепер приступаємо до самих процедур. Для початку потрібно вимити і висушити шерсть. Так вона стане більш пухнастою і блискучою. Не завадить і почистити вушка пухнастій красуні. Тепер, коли кицька сяє від чистоти, починається найцікавіше - підбір вбрання!

    Переміряй на киці всі наряди гардеробу, щоб побачити який з них їй пасує найбільше. Пам'ятай, що це твоя кішка, а тому вона повинна бути гарніше за всіх. Нехай вона буде в тому образі, який більше підходить її по характеру: романтична, активна, цілеспрямована. Принцеса? Пустунка? Ділова? Войовнича? Все в твоїх руках. Після підбору образу гра Симпатичні кішечки переносить нас у віртуальну кімнату, де зовнішній вигляд твого звіра оцінить команда журі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам