Гра Кішки: Софія і кішки

    Ігри » Ігри кішки » Гра Кішки: Софія і кішки
    Оцінка: 1154 очок, Голосів: 278

    Опис Гри:

    Софія і кішки

    Що зробить добра дівчинка, коли знайде у дворі свого будинку маленьке, загублене або зовсім нічийне кошеня? Пухнастий клубочок з величезними жалібними оченятами, так потребує, щоб про нього подбали, подарували йому трішки любові і тепла. Звичайно ж, кожна дівчинка захоче взяти його в будинок, покупати, нагодувати, а вже потім, якщо в кошеня не знайдуться господарі, і якщо дозволять батьки, то залишити цього пухнастика у себе. Гра про Софію і кішок вчить нас, що потрібно робити, коли ми знаходимо бездомних кошенят. Чи вмієш ти доглядати за тваринами? Запускай гру Софія і кішки - і вчися на практиці!

    Запам'ятай, основне правило гри: жодне з кошенят не повинно відчувати себе самотнім і нещасним. Тисни стрілочкою на Софію і тоді вона підійде до кошеня. Потім натискай на котика, і Софія забере його додому. Котика потрібно обов'язково помити від бруду, зробити йому щеплення, щоб не хворів. Не забудь і наклеїти на ранку пластир. Готово? Молодець. А що ж тепер? А тепер ми всі разом вирушаємо на нашу велику кухню. Не переживай, у грі Софія і кішки у тебе будуть підказки.

    Котика потрібно буде нагодувати. Спробуй згодувати пухнастику кілька рибок або дати йому свіжого молочка з пляшечки. Твій котик поїв? Тепер він чистий і ситий? Тоді вперед, йдемо знайомити його з ігровою кімнатою. Якщо котик втомився після вуличних поневірянь, дай йому трішечки поспати. Гра Софія і кішки на цьому не закінчується! Як тільки кошеня набереться сил, йому захочеться пограти! Але пам'ятай, що за котиком потрібен повноцінний догляд, так що прибирати за ним тобі теж доведеться. Але це не так страшно, адже головне - що завжди можна заново розпочати веселий день гри Софія і кішки!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам