Гра Космічна Гармата: Стрільба Пташками

    Ігри » Ігри Космос » Гра Космічна Гармата: Стрільба Пташками

    Опис Гри:

    Гра Злі Птахи Космічна Гармата познайомить тебе з качками. Ці пернаті розійшлися сьогодні не на жарт. Ще б, адже над планетою нависла не дитяча загроза. Коти, які прилетіли до нас з космосу, бажають захопити світ. А качки вирішили показати ворогам, де раки зимують, відправивши їх туди, куди вони заслуговують.

    Було вирішено, що бій має відбутися на нейтральній території, тому для цієї мети була обрана найближча орбіта. Однак тут небезпечно – місцевість кишить різними дрібними астероїдами. Чи знайомий ти з гравітаційними законами? Якщо ні, то прийшов час вивчити їх, тому що в іншому випадку тобі не вдасться надавати по шиї нахабним котам.

    Твоя перемога залежить від обраної траєкторії. Так, якщо шлях буде визначено правильно, можеш вважати, що справу виграно. Якщо ж ти допустиш хоча б саму дрібну помилку, гра тобі не пробачить такого, і тобі доведеться усвідомити свій програш. Думаємо, такого не станеться. А щоб на твоєму балансі було ще більше очок, підбирай бонуси, які будуть з'являтися навіть у найнесподіваніші моменти.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам