Гра Космос: Аварія Прибульця

    Ігри » Ігри Космос » Гра Космос: Аварія Прибульця

    Опис Гри:

    У грі Космічна Аварія ти познайомишся з одним дуже милим і добрим інопланетянином по імені Косм. Цей диво-прибулець працює дослідником. Він все своє життя присвятив вивченню нових явищ.

    Сьогодні Косм вирішив досліджувати простори Всесвіту. Але сталася біда – космоліт маленького прибульця розбився. Наш герой опинився на чужій планеті, де осколки його літального апарата разбросались по всіх кутках. Допоможи Косьми зібрати корабель, щоб малюк зміг дістатися додому.

    Головне завдання гри полягає в тому, щоб відшукати всі втрачені гайки, гвинти та інші запасні частини, з яких складається космічний корабель. Деякі деталі знаходяться у важкодоступних місцях, повні пасток. Намагайся не потрапляти в пастку, інакше ризикуєш залишити героя на чужій планеті до кінця його днів.

    Пригод в цій грі на тебе чекає величезна кількість. Ще б – адже гейм складається з сімдесяти чотирьох ігрових рівнів. Кожен левел – це щось нове, повне несподіванок і різних забавних істот. Ігровий процес доповнюється неперевершеної якості графікою і крутими мелодіями, завдяки чому ти отримаєш саме справжнє задоволення від гейми.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам