Гра Лего Ніндзя Го: Удар Спинджитсу!!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего Ніндзя Го: Удар Спинджитсу!!!
    Оцінка: 16112 очок, Голосів: 3643

    Опис Гри:

    Найкрутіша гра за участю ніндзя поєдинків прямо перед тобою! Натисни плей і переконайся в цьому з грою Гра Лего Ніндзя Го: Удар Спинджитсу. Тебе чекає світ нереальних бійок і захоплюючих дух ударів! Перемагай ворогів в ролі безстрашного ніндзя, і хай тебе не лякає їх кількість. Адже ти знаєш, що твій герой - крутіше, тому що ним керуєш ти!

    Чистий жанр бойової гри чекає тебе в Лего Ніндзя Го: Удар Спинджитсу. Починається гра з подорожі героя по стежці, що веде... ніхто не знає куди! Бо, як вчить нас східна філософія: зміст шляху не в його остаточній точці, а в процесі шляху. І в грі Лего Ніндзя Го: Удар Спинджитсу цей шлях ускладнений, що примушує героя відстоювати своє право йти далі. І це право не тільки на шлях, а на життя.

    Вороги будуть атакувати всією своєю боягузливою компашкою. Вони ніколи не нападають поодинці, прямо як зграя бандитів. В тому i суть, що хоробрий ніндзя буде боротися відразу з цілою юрбою, але здобувши над ними перемогу, зможе знову продовжити шлях. На час... Слідом, в будь-який момент можуть з'явитися нові недоброзичливці, так що завжди треба бути напоготові! Але з кожним трупом твого ворога, тобі даються монетки, так що це надихає, тож вирушай перемагати!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам