Гра Лего: По рейках за кристалами!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего: По рейках за кристалами!!
    Оцінка: 2504 очок, Голосів: 587

    Опис Гри:

    Чарівний світ Лего не перестає дивувати, як і самі його мешканці. Спробуй нову розвагу - прокотися у вагонетці, збираючи кристали в грі Лего: По рейках за кристалами! Для малюків Лего це заняття поєднує в собі веселощі і роботу, ганятися за скарбами - це завжди захоплююче заняття.

    Справжній видобуток алмазів у шахтах - справа складна, тривала і кропітка. У грі Lego: По рейках за кристалами все набагато веселіше! Від тебе тільки й потрібно, що застрибнути в вагонетку і мчати по рейках алмазної шахти. По дорозі ти будеш зустрічати різні кристали, які потрібно підбирати. А ще ти можеш наткнутися на прискорювачі для своєї вагонетки, нехай і нетривалої дії, але корисні.

    Подорожувати по лабіринтах шахти зовсім не страшно, якщо тебе супроводжують друзі, а ваша місія полягає в пошуку скарбів, а не привидів. Збирай всі падаючі алмази, і встигай ухилятися від каменів, що летять на голову, тому що через них згорає твій фонд скарбів. Бери приклад з веселих і діяльних персонажів в Лего світі, і відкривайся назустріч справжнім пригодам!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам