Гра Лего битва проти жуків: грай безкоштовно онлайн!!

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего битва проти жуків: грай безкоштовно онлайн!!
    Оцінка: 2061 очок, Голосів: 492

    Опис Гри:

    Любиш міжгалактичні битви? Приймай виклик до бою в грі Лего битва проти жуків! Місце дії - чужа планета, населена жахливими істотами, яких треба винищити перш ніж вони знищать нас!

    В недалекому майбутньому професія космічного рейнджера стане не тільки можливою, але і доступною для всіх сміливців. Але поки що радимо попрактикуватися на ігровому симуляторі цілком можливих майбутніх пригод, наприклад, такому як Лего битва проти жуків! Тільки уяви, як це здорово - не просто літати навколо місяця в космосі, але і вивчати нові планети. Але ж ніколи не знаєш, що тебе буде чекати на новій планеті, і з якими істотами тобі доведеться там зіткнутись!

    Інопланетяни не завжди відрізняються дружелюбністю. І це як раз той випадок: страшні жуки і не думають зустрічати твій загін хлібом-сіллю. Вони швидше з'їдять самі вас замість хліба! Рятуй своє життя і життя своїх колег у битві з жуками! І це не теж саме, що труїти комах в городі. Місце дії - їх територія, невідома для тебе. Керуй своїм літальним апаратом і встигай тиснути на вогонь, коли на шляху виникають нові членистоногі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам