Гра Лего Сіті: Поліцейська погоня

    Ігри » Ігри Лего » Гра Лего Сіті: Поліцейська погоня
    Оцінка: 2033 очок, Голосів: 476

    Опис Гри:

    Переверни своє уявлення про роботу в поліції з грою Лего Сіті: Поліцейська погоня! Думаєш, що поліцейські цілими днями безперервно або їдять пончики з кавою, або ганяються за бандюгами? А ось і ні!

    Звичайно, основне завдання кожного поліцейського - забезпечення порядку і захист мирних громадян від злочинів правопорушників. Кожен день доводиться стикатися з тяжкими кримінальними елементами, грабіжниками, викрадачами,вбивцями і з дрібним хуліганами. Від таких сірих буднів поліцейські і набираються цинічності і безпорадності. Але тільки не головний герой гри Лего Сіті: Поліцейська погоня! Нестандартний веселун-поліцейський, напередодні Нового року, ганяється зовсім не за бандитами, а за гарним настроєм!

    Подорожуючи на снігоході, він провертає яскраву трубку, підстрибуючи на вибоїнах і навіть роблячи сальто! Ось таке у нього завдання заплановано на сьогоднішній день. Мабуть, всі кримінальні елементи вирішили взяти тайм-аут і замаскувавшись серед натовпу роззяв, теж спостерігають сніжні перегони нашого героя. Як не крути, а організовувати громадський порядок ось таким незвичайним способом - це куди гуманніше і веселіше ніж стандартні методи поліції!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам