Гра Лицар проти Гіганта

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар проти Гіганта

    Опис Гри:

    Гра Лицар проти Велетня дуже крута. Справа в тому, що одна давня село потерпає від нашестя велетня. Та й цей хлопець орудує не один, а разом зі своїми поплічниками – страшними і неймовірно злими монстрами. Всі люди в селі налякані до межі, адже вони не знають навіть, зможуть прожити до наступного дня.

    Добре, що є в світі хлопець, який готовий битися з ворогом. І цим хлопцем являєшся в ролі хороброго лицаря, який вже озброївся до зубів, щоб відправитися на страшний поєдинок з істотою, в рази перевищує за розміром його самого, а також з його армією.

    Спочатку починай з монстрів. Якщо тобі вдасться швидко розправитися з ними, ти отримаєш розширені можливості і ще більші сили для битви з їх ватажком. Так, за кожного знищеного тобою монстра ти будеш нагороджений золотими монетами і апгрейдами. Також ти побачиш, що в процесі вбивства монстрів ці тварюки будуть втрачати м'ясо або, приміром, зілля. Все це необхідно підбирати, тому що такі елементи допоможуть тобі відновити власне здоров'я і додадуть сили. Перед початком гри радимо пройти тренувальний етап, щоб досконало вивчити принципи управління грою. Не лінуйся витратити трохи більше часу, тому що таким чином надалі ти зможеш з більшою легкістю протистояти ворогам.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам