Гра літаюча і стріляючий Парова машина

    Ігри » Ігри Літалки » Гра літаюча і стріляючий Парова машина

    Опис Гри:

    Гра Crazy Steam Bros повідає нам історію про двох братів, одного з якого звуть Антоном, а другий відгукується на ім'я Дюпон. Хлопці присвятили все життя винаходам. І сьогодні нарешті прийшов той зоряний час, який покаже героям, що ті прожили життя не марно.

    Отже, місто останнім часом то й справа підлягає ворожим атакам. Благо, що на цей рахунок у братів є спеціальне винахід – літаюча машина. Тільки вони до кінця не розібралися, як діє ця штуковина, тому ця відповідальність зараз цілком і повністю лягає на твої плечі.

    Для початку вивчи принципи дії винайденої пацанами махини, а потім починай винищувати ворогів направо і наліво. В процесі ти зможеш об'єктивно оцінити, що винахід дійсно здатне приносити неоціненну користь, адже тут все враховано до дрібниць. І швидкість, і можливість робити постріли, і простота у використанні. Та що там розповідати довго! Швидше сідайте за штурвал і переконайся у всьому самостійно! Ти зрозумієш, що з такою штуковиною дуже навіть просто боротися з ворогами. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам