Гра повітряний політ панди на кульках

    Ігри » Ігри Літалки » Гра повітряний політ панди на кульках

    Опис Гри:

    Гра Панда Високий Політ розповість тобі про ведмежа, якого звуть Пандука. Цей хлопець не розуміє до кінця, що він ведмідь, тому придумав собі, що він повинен навчитися літати, чого б йому це не стояло. Може, наш герой надивився на птахів, а може, і з глузду з'їхав – це справа не наших умів, тому що ми повинні йому допомогти в реалізації його мрії.

    Спробувавши пару раз, набивши ніс і зрозумівши, що без крил наш персонаж не злетить, він винайшов деяку технологію, з допомогою якої, впевнений панда, у неї обов'язково все вийде. Отже, хлопець обзавівся кількома повітряними кулями, які він прив'язав до кінцівок. Таким чином йому вдалося злетіти, як би дивно це не звучало.

    Тільки от одне але, звичайно ж, все-таки є. Подорож не обіцяє бути простим, тому що на шляху раз у раз зустрічаються різні перешкоди. Ти виступаєш самим відповідальним за те, що трапиться з пандою в процесі польоту. Врахуй, що кульки повітряні, бо навіть найменша гілочка дерева може їх проколоти. Що тоді станеться? Повітря з кульки вийде, і ведмідь впаде. Щоб цього не сталося, обходимо всі перешкоди десятою дорогою. Словом, зроби все можливе, щоб панда насолодився процесом вдосталь!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам