Ігри політ курчати на дистанцію

    Ігри » Ігри Літалки » Ігри політ курчати на дистанцію

    Опис Гри:

    Життя Качки – це гра, в якій розповідається неймовірна історія. Колись сталося виверження вулкана. І, що найцікавіше, в результаті такої катастрофи сталося диво – вченим вдалося виявити печеру, про існування якої до цього моменту ніхто навіть не здогадувався.

    Одна дуже допитлива качка вирішила дослідити це місце, щоб бути першою, хто прийде на місце, куди ще не ступала жодна людська нога. Що ж чекає на нашого героя тут, у печері? По-перше, є багато монет. Враховуючи бажання качки розбагатіти, всі ці скарби потрібно збирати. По-друге, тут багато небезпечних ситуацій, зіткнень з яких потрібно уникати. При всьому цьому потрібно намагатися притримувати рівною траєкторії польоту. Так що почни добре, а потім тільки дотримуйся заданого темпу.

    Пам'ятаєш про монетках, які треба збирати? Так от, з допомогою цих бонусів ти можеш отримати апгрейди для свого героя. Тим часом про цю печеру дізналися й інші качки. А ще поширилися чутки про те, що тут заховані незліченні скарби. Поживитися на шару хочуть багато, бо багато качок тепер знаходяться в цьому місці, щоб бути першими, хто знайде скарб. Доклади всіх зусиль, щоб саме твоя птах була першою. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам