Гра Росомаха шукає і знищує

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Росомаха шукає і знищує
    Оцінка: 926 очок, Голосів: 217

    Опис Гри:

    Сьогодні людина-мутант Росомаха займається звичайною для себе роботою в нашій грі "Росомаха шукає і знищує", він шукає потрібних персонажів і діє на їх знищення.

    Росомаха приїхав в країну мутантів - Геношу, і виявив, що цей райський куточок змінився до невпізнання і став дуже похмурим. Служителі Магенто наводять страх на жителів і створюють свої порядки. які не влаштовують більшість жителів-мутантів з Геноша. У нашій грі "Росомаха шукає і знищує" вам необхідно буде використовувати всю силу Росомахи, для того, щоб знищити всіх роботів-охоронців лиходія і врятувати цю країну від цих негідників, які зробили країну мутантів не схожою на справжню їхню батьківщину в якій вони колись жили весело і були щасливі.

    У цій грі ви опинитеся в лабіринті з таємної лабораторії, в коридорах якого постійно знаходяться небезпечні роботи. І з кожним новим рівнем даної гри лабіринт стає все більш заплутаним, а його мешканці все сильнішими і підступнішими.

    Для вас у нашій грі стоїть тільки одне завдання - ви повинні знищити всіх роботів, які будуть зустрічатися на вашому шляху в моторошних коридорах лабораторії. А крім знищення роботів, вам ще необхідно буде знайти ключ, який зможе відкрити секретні двері, після того, як ви потрапите на новий рівень гри "Росомаха шукає і знищує". Всього ж наша гра має 7 рівнів, і у вас є можливість починати кожен з рівнів з останнього відкритого вами раніше.

    Керувати героєм у нашій грі "Росомаха шукає і знищує" ви можете за допомогою клавіатури. Для переміщення по лабіринту вам необхідно використовувати стрілки, а при натисканні на пробіл - ви можете нанести удари вашим супротивникам. Якщо вам вдасться вбити відразу ж кілька роботів поспіль, то наш герой Росомаха відразу ж впаде в режим Люті, а його удари стануть дуже сильними. У цьому режимі він може вбивати роботів тільки з одного удару!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам