Гра Тренування Зеленої стріли

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Тренування Зеленої стріли
    Оцінка: 417 очок, Голосів: 113

    Опис Гри:

    Навіть самі сміливі й відважні супергерої іноді потребують тренуванні їх здібностей для того, щоб покращувати свої навички боротьби з лиходіями. Наш герой - Зелена стріла, вже давно не проводив тренувань і не брався за свій улюблений лук, і вже багато його умінь забулося. І для того, щоб відновити ці здібності, нашому герою необхідно почати наполегливі тренування для того, щоб стати колишнім супергероєм. Вам потрібно допомогти нашому герою повернути його колишню форму і здібності в нашій дуже прикольною грі "Тренування Зеленої стріли".

    Наш супергерой - Зелена стріла, вирішив піти тренуватися в ліс, адже в лісі дуже свіже повітря і тренування буде відбуватися більш захоплююче. Під час тренування йому доведеться стріляти з лука по мішенях, які не стоять на місці, а рухаються. І при цьому, за кілька влучень, які наш герой повинен зробити поспіль, ви зможете отримати ваші бонуси, а якщо раптом так станеться, що наш герой промахнеться кілька разів поспіль - ваша гра буде програна.

    Пам'ятайте, що мішень, по якій вам необхідно буде стріляти, рухається вгору і вниз з дуже різною швидкістю і вам доведеться цілитися мишкою так, щоб потрапити в неї з першого разу. А самим вірним способом який допоможе вам вразити мішень, може бути очікування мішені в її верхньому положенні і здійснення пострілу. Вдалого вам тренування та полювання на мішені!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам