Гра Люди Ікс - Боротьба з роботами на острові

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Боротьба з роботами на острові
    Оцінка: 378 очок, Голосів: 96

    Опис Гри:

    Мультфільм "Суперсімейка" - це новий комп'ютерний анімаційний мультфільм розроблений студією Піксар, який вийшов на широкі екрани в 2004 році. Він став лауреатом дуже престижної премії "Оскар". У цьому барвистому і дуже захоплюючому мультфільмі йде розповідь про життя супергероїв. Головним героєм цього мультфільму є Містер Винятковий він же Баб Парр, який є дуже відомим супергероєм і володіє неймовірною силою, він також люблячий батько.

    Одного разу, коли наші персонажі з цього захоплюючого мультфільму вирушили на безлюдний острів, вони вляпалися в чергові неприємності, і схоже, що цього разу їм точно доведеться застосувати їх суперсилу, яку вони домовилися не застосовувати вже дуже довгий час через створення сім'ї. Адже без застосування сили, їм просто не вибратися з цієї небезпечної ситуації. У нашій грі "Боротьба з роботами на острові" вам доведеться битися з самими справжніми монстрами і звичайно ж, ви просто зобов'язані перемогти їх. Робіть це так, щоб ваша супер-родина знову була разом.

    Наш відважний герой глава суперсімейства Баб Парр, потрапив на острів з жахливими роботами і просто зобов'язаний знищити їх усіх до єдиного, для того, щоб врятувати всіх своїх улюблених дітей. А для того, щоб пройти рівень вам доведеться перемогти робота всього три рази. І з кожним вашим ударом робот буде ставати все розумнішим і розумнішим, і крім звичайних ударів лапою, робот почне дуже сильно крутитися і застосовувати небезпечні прийоми.

    Починайте грати в нашу гру "Боротьба з роботами на острові" прямо зараз і ви побачите, що це відмінна барвиста гра, з дуже приємною графікою і зручним управлінням, яка доставить вам багато веселощів і радості.

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам