Гра Люди Ікс - Звір крушить стіни

    Ігри » Ігри Люди Ікс і Росомаха » Гра Люди Ікс - Звір крушить стіни
    Оцінка: 277 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Без супергероїв життя на землі проходило б дуже нудно і не цікаво. Адже тільки завдяки їм ми маємо таку можливість насолоджуватися спочатку коміксами з їх участю, потім фантастичними фільмами, і звичайно ж дуже прикольними іграми, такими як наша "Звір крушить стіни".

    У цій прикольній грі супергерой Звір був замкнений в дуже жахливому і похмурому підземеллі, в якому навіть супергерой відчув справжній страх. І для того, щоб йому звідти вибратися, він повинен порушити всі стіни підземелля і таким чином вибратися на свободу.

    На екрані вам будуть підказувати куди йти стрілки, вони будуть з'являтися в певному порядку для того, щоб зруйнувати стіну підземелля вам потрібно буде повторити ці комбінації кнопок. В іншому випадку ваш супергерой Звір, не зможе вибратися з в'язниці і потрапити на свободу, так що вам потрібно бути дуже зосередженим і постаратися максимально напружити вашу пам'ять для того, щоб допомогти вашому персонажу вибратися з цієї неприємної ситуації в нашій грі "Звір крушить стіни".

    Вперед до гри, досить роздумів, без вашої допомоги супергероєві Звірові не розламати стіни підземелля і він може на все життя залишитися в цій жахливій підземельній камері!

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам