Гра Людина-Павук в Місті Роботів

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук в Місті Роботів

    Опис Гри:

    У грі Людина Павук і Місто Роботів тобі нудьгувати не доведеться. Тому що події розгортаються у зовсім чужому місці. Причому це чуже місце не тільки для тебе, але і для головного героя гейми – Людини Павука.

    Отже, після запуску гри ти відразу ж перебрасываешься в місто, де знаходиться зараз супер герой. Найстрашніше полягає в тому, що Павук оточений з усіх боків ворогами. Більш того, ще й купа перешкод на його шляху немає. І як не зійти з розуму і зберегти здоровий глузд в таких умовах? Тим не менш, це можливо, і ти зараз же на своєму власному прикладі доведеш це.

    Гра складається з безлічі левелів. Причому у тебе немає вільного доступу на наступний етап до тих пір, поки ти не знайдеш двері, які туди ведуть. А для того щоб відкрити ці двері, потрібно ще попередньо зібрати певну кількість кристалів червоного кольору. Якщо у тебе не буде камінчиків, яких би вистачило для відкриття воріт, значить, тобі доведеться повернутися в початок гри і виправити цей момент, тобто підшукати ще кілька кристалів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам