Гра Людина-Павук на байку проти Доктора Октопус

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук на байку проти Доктора Октопус

    Опис Гри:

    Гра Людина-Павук проти Октопус не зовсім традиційна, тому що тут Спайдермену доведеться зіткнутися з небаченим раніше ворогом. У ролі останнього виступає Октопус – страшний доктор, що мріє, як би швидше завоювати весь світ.

    Добре, що є такі герої, як Людина Павук. Цей хлопець готовий життя віддати за відновлення справедливості, за допомогу нужденним і покарання недругів. Саме з такими принципами тобі доведеться зіткнутися в цій грі.

    Отже, Людина Павук сідає за кермо свого мотоцикла. Робить він це для того, щоб наздогнати ворога. Тому що доктор Октопус вже дізнався, що на нього відкрито полювання, а тому вирішив швидко забратися з місця вчинення злочину. Але не тут-то було. Чи Далеко зайде ворог Людини Павука? Коли ти настигнешь ворога, не забудь покарати його, як слід. Для цього випусти на нього павутину і замкни в спеціальний контейнер, щоб той повік не зміг вибратися з пастки і більше не мав можливості заподіяти шкоду. Така ось цікава і незвичайна місія тебе чекає в рамках запропонованого гейми.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам