Гра Людина-Павук на Сніжному Скутері

    Ігри » Ігри Людина Павук » Гра Людина-Павук на Сніжному Скутері

    Опис Гри:

    У грі Людина Павук на Скутері ти побачиш нашого супер героя в новому амплуа. Так, всі звикли бачити Спайдермена на мотоциклі, а в цій грі супер герой вирішив спробувати освоїти їзду на скутері. Допоможеш йому в цьому ділі? Тоді вперед, назустріч пригодам, які ось-ось почнуться!

    Справа відбувається взимку. У місті, де Людина Павук вирішив освоїти скутер, всі вулиці заметено снігом. Не пройти, не проїхати не представляється можливості. Однак не для Спайдермена! Цей хлопець готовий на все, лише б досягти бажаної мети.

    Отже, що ж входить у твої обов'язки? В принципі, все дуже просто і зрозуміло. Для початку тобі потрібно посадити Людину Павука на цей вид транспорту, пояснити йому, як правильно керувати скутером. Далі не завадить виконати кілька тренувальних об'їздів навколо міста. А потім вже, коли Спайдермен до кінця освоїть науку управління скутером, можна розігнатися і на всій швидкості долати міські вулиці одна за одною. У цій грі на тебе чекає море адреналіну і ще невипробувані досі емоції. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам