Гра Маджонг: Санта Клаус і Різдво

    Ігри » Ігри Маджонг » Гра Маджонг: Санта Клаус і Різдво

    Опис Гри:

    Незважаючи на те, що багато людей вважають за краще зими літо, це холодну пору року все одно залишається улюбленим багатьма. Тільки згадай – сніг на сонці іскритися, наближаються свята, канікули... Гра Маджонг і Різдво обов'язково подарує тобі такі емоції і відповідний настрій!

    Тим більше що тобі доведеться грати з самим Санта Клаусом! Твоє завдання полягає в тому, щоб очистити піраміду, яку ти побачиш після запуску гри, від предметів, що знаходяться всередині її. Треба відзначити, що всі блоки оздоблені по-новорічному. Ось чому у тебе відразу ж стрілка настрої різко підніметься вгору!

    Отже, працюй з тими блоками, які будуть розташовуватися по зовнішньому краю фігури. Відшукав дві однакові плитки (маються на увазі плитки з однаковими малюнками)? Відмінно! Тепер з'єднай їх і прибери з ігрового поля. Далі здійснюй ці дії до тих пір, поки піраміда не постане перед тобою в первозданному вигляді. Якщо ти граєш перший раз, цілком можливо, що процес забере багато часу. Однак потім ти втягнешся і станеш справжнім королем маджонг, і тоді будь-яка логічна гра буде для тебе простою і зрозумілою, а твої розумові здібності значно покращаться. Удачі на цьому поприщі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам