Гра Весільний Магазин

    Ігри » Ігри Магазин » Гра Весільний Магазин

    Опис Гри:

    Любиш підбирати вбрання? Гра Весільний Магазин допоможе тобі удосконалити навички іміджмейкера. Виходячи з назви, можна здогадатися, що дії гейми розгортаються у весільному салоні. Весілля – це один з найбільш важливих і відповідальних моментів в житті кожної дівчини, тому кожна майбутня наречена

    Отже, дівчата натовпами відвідують твій салон. І не дивно, адже весільний сезон вже стартував, тому всі готуються в стрімкому темпі стати нареченими. Твоє завдання полягає в тому, щоб проконсультувати кожну дівчину, допомогти їй підібрати вбрання і відправити в добрий шлях разом з новим платтям. Пам'ятай, що кожна клієнтка повинна залишитися задоволеною після відвідин магазину.

    Гра багаторівнева. Кожен новий левел принесе тобі нові можливості. Так, наприклад, ти зможеш розширювати свій бізнес. Як це зробити? Дуже просто – потрібно виконати фінансовий на поточному етапі, тобто продати енну кількість весільних суконь. Пізніше, коли ти заробиш багато грошей, в твоїй силі буде розширити магазин. Ти зможеш поповнити асортимент нарядів і найняти собі помічників.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам