Ігри Майя: Стародавні Скарби

    Ігри » Ігри Майя » Ігри Майя: Стародавні Скарби

    Опис Гри:

    Хочеш побувати в неймовірних пригодах? Тоді гра Скарби Стародавніх Майя вже чекає на тебе! Ми настійно рекомендуємо тобі пройти весь шлях до скарбу племені Майя. З такими скарбами ти вмить збагатитися, повір! Але для цього необхідно пройти дорогу, повну небезпек і несподіваних зіткнень з ворогами, пройти крізь усі перешкоди і перешкоди. Трошки терпіння і зусиль, і ти обов'язково досягнеш своєї мети.

    Заковика гейми полягає в тому, що скарби заховані в піраміді, а гейм побудований за принципом «три в ряд». Тобто тобі потрібно вибудовувати суцільну пряму, яка складалася б складалася з трьох дорогоцінних каменів однакового розміру і кольору. Вибудовувати коштовності можна як по вертикалі, так і по горизонталі. Головне – прибрати всі плити жовтого кольору за межі ігрової області.

    Ти будеш зустрічати бонуси – обов'язково скористайся ними. В якості бонусів ти можеш зловити бомбу або, приміром, додатковий час проведення в грі. Пам'ятай про годинник, так як твої дії строго обмежені за часом. Якщо час закінчиться раніше, ніж ти впораєшся з усіма жовтими плитами, іграшка закінчиться твоїм поразкою. І тоді все доведеться починати з самого початку. Працюй швидко, і у тебе обов'язково все вийде! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам